Няма да има онлайн включвания, номинираните ще се събират в двора на гара

Церемонията по връчването на наградите "Оскар" през април ще бъде задушевно събитие, проведено без включвания чрез Zoom и присъствено ограничено до номинираните, връчващите наградите и техните гости, обявиха днес продуцентите на събитието, цитирани от Ройтерс.

ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ: Мария Бакалова получи номинация за "Оскар" (ВИДЕО)

Заради пандемията шоуто ще се състои едновременно в "Долби театър" в Холивуд и на железопътната гара "Юниън стейшън" в центъра на Лос Анджелис. Всеки ще бъде тестван и ще има екип, който ще се грижи за спазването на противоепидемичните мерки.

Българско участие в още един филм, номиниран за „Оскар”

Организаторите на проявата обещават приятна вечер на всички присъстващи и на милионите зрители, които ще гледат церемонията по телевизията. Те казват, че усилията за организирането на церемонията са огромни и използването на Zoom би ги омаловажило.

Любопитни факти за номинациите на наградите "Оскар"

Обикновено на събитието в "Долби театър", който има 3400 места, се събираха стотици знаменитости. Тази година номинираните са над 200.

Церемонията ще се състои на 25 април. Номинираните и техните гости ще се съберат в двора на гарата, докато останалите елементи от шоуто ще се проведат на живо в "Долби театър", който е на около 12,9 км от гарата.

Пълен списък с номинациите за "Оскар" 2021 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Източник: БТА