От политическата формация призоваха случилото се да не се политизира

Целият екип на "Продължаваме Промяната" изказва своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите при този жесток пътен инцидент. Тази неописуема човешка трагедия не бива да бъде политизирана, но със сигурност трябва да бъде разследвана и резултатите от това разследване да бъдат публично оповестени във възможно най-кратък срок. Това се посочва в изявление до медиите на политическата формация. 

ЕКСКЛУЗИВНО: Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията на „Струма”

"Длъжни сме не само да разберем причините за случилото се, но и да направим всичко по силите ни подобни трагедии никога повече да не се случват. Съвещанията на предвидените за днешния ден експертни групи по създаване на коалиционно правителство ще започват с едноминутно мълчание в памет на загиналите. Обезпечаването на пътната безопасност и опазването на човешкия живот ще бъдат истински приоритет на следващото управление", допълват от пресцентъра на "Продължаваме промяната". 

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКАТА КАТАСТРОФА НА АМ "СТРУМА" ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Редактор: Станимира Шикова