Звездата на изпълнителите на хита "Californication" ще бъде 2717-ата на прочутата алея в Холивуд

Холивуд ще почете "своите момчета" - рокаджиите "Ред хот чили пепърс", със звезда на Алеята на славата, съобщи "Варайъти", предаде БТА. 

Звездата на изпълнителите на хита "Californication" ще бъде 2717-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й ще присъстват Джордж Клинтън, който продуцира албума на групата от 1985 г. "Freaky Styley", Уди Харелсън, Боб Форест, Никол Михалка. 

Бенедикт Къмбърбач получи звезда на Алеята на славата (ВИДЕО)

"Нашите родни момчета от Холивуд най-накрая идват да получат своята звезда на холивудската Алея на славата. Чакахме ги да се откъснат от натоварените си графици, за да присъстват на церемонията, и сме развълнувани да ги приветстваме в семейството на нашата Алея на славата", каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

Предстоящият албум на групата "Unlimited Love" ще излезе на музикалния пазар на 1 април. Бандата планира световно турне в подкрепа на новата си тава, придружавана на различни етапи от изпълнители като "Строукс", "Хайм", Сейнт Винсънт, Ей Ес Ей Пи Роки, Бек, Тъндъркет, Андерсън Паак и други. Това ще бъде първата им концертна обиколка от 2016-17 г., когато "Ред хот чили пепърс" промотираха предишния си албум "The Getaway".

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: