По тялото на жертвата имало прободни рани, а в близост е открит кухненски нож

Двама братя са задържани за убийството на мъж в село Алдомировци, Софийска област. Престъплението е разкрито за броени часове, съобщават от полицията.

Към 19:40 часа в събота жител на селото сигнализирал в полицията, че по време на разходка, се натъкнал на мъж в безпомощно състояние в ливада край населеното място. Веднага е изпратен патрулен автомобил и линейка. Установена е самоличността на починалия – местен жител. По тялото му имало прободни рани, а в близост е открит кухненски нож.

Веднага е започнало разследване. Криминалистите бързо стеснили кръга на заподозрените и не след дълго влезли в дирите на извършителите на престъплението – двама братя от същото село, които били задържани за срок до 24 часа. Според разследващите между тях и жертвата често са възниквали конфликти след употреба на алкохол. Братята са привлечени в качеството на обвиняеми. Мярката им за задържане е удължена за срок до 72 часа.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.