Със своя уникален глас той разказва на читателите за израстването си в Дъблин

Автобиографията на Боно ще излезе на 2 ноември и ще запознае читателите с живота на му.  „Подзаглавието "40 песни, една история" се отнася до 40-те глави на книгата, всяка от които е кръстена на песен на U2. Боно е създал и 40 оригинални рисунки, които ще бъдат включени в книгата.

Със своя уникален глас той разказва на читателите за израстването си в Дъблин, включително внезапната загуба на майка му, когато е на четиринадесет години, за необичайното пътуване на U2, за да се превърне в една от най-влиятелните рок групи в света.

Боно издава мемоари

Представянето на книгата ще бъде съпроводено с турне, което ще стартира на  2 ноември в Ню Йорк и ще премине през Бостън, Торонто и Чикаго, преди да пристигне в Обединеното кралство за дати в Лондон, Глазгоу, Манчестър и Дъблин. В Европа той ще гастролира в Берлин и Париж. Последната му изява е предвидена за 28 ноември в испанската столица.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.