Втората част ще бъде режисирана от Ридли Скот, а в актьорския състав са имена като Дензъл Уошингтън, Пол Мескал и Бари Киоган

Актьорът Ръсел Кроу все още смята, че филма "Гладиатор" го е направило това, което е. Ето защо австралийският актьор може само да "леко ревнува", като знае, че има предстоящо продължение (очаквано през 2024 г.), в което той не е замесен по никакъв начин.

Кроу, който играе Максимус в оригиналния филм, разкри чувствата си по отношение на бъдещия филм, режисиран от Ридли Скот, и актьорския състав, включващ имена като Дензъл Уошингтън, Пол Мескал и Бари Киоган.

"Единственото нещо, което наистина изпитвам, е лека ревност. Защото бях много по-млад тогава, а "Гладиатор" очевидно беше филмът на живота ми. Това е нещо, което наистина промени кариерата ми. Промени начина, по който хората гледаха на мен и това, с което си изкарвам прехраната", заяви той.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Цветина Петкова