Певецът говори в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон дьо

Тази неделя Мариян Станков-Мон дьо ни среща с DJ Дамян. В откровено интервю той говори за славата, спорта, алкохола, наркотиците, предателствата и любовта.

"Много съм взискателен. Знам, че правя достатъчно добър продукт. Като дете мечтаех да съм на сцена по някакъв начин. Мисля, че това се сбъдна", сподели певецът.

Като млад се занимавал със спорт за кратко - бил национален състезател по плуване. 

"Завоювах шесто място на Европейското по плуване за юноши. Моят треньор ми казваше следното: "Толкова си мързелив и даваш едва 15% в тренировките. Ако даваше 50%, щеше да си световен шампион. Тогава спортът ми беше задължение. Нямаше пари в това нещо. Щом се е стигало до това да продаваме екипите на националния отбор", разказа още DJ Дамян.

По думите му музикалната му кариера започнала, след като се отказал от спорта.

"Случайно попаднах в бара на мой приятел. Диджеят му не дойде на работа. Аз бях меломан. Казах му, че ще скалъпя нещо. Качих се на пулта и много ме харесаха. Предложи ми работа и така започна всичко. Първият ми хонорар беше 10 лв. Години наред работех за подобна сума", коментира певецът.

За своите над 20 години в музикалния бизнес Дамян сподели, че познава добре всичките му страни.

"Днешните младежи искат на  всяка цена да бъдат популярни, да имат скъпи коли, да живеят охолно, а в крайна сметка това е една пародия.  Продавал съм банани на пазара, платове, събирал съм хартия, шишета, за да си изкарам парите да изляза на дискотека. Стигал съм и до крайности. Тогава славата ме беше завладяла. Пиех, взимах наркотици и имах много жени. Мислех се за велик", обясни той.

И допълни, че през годините е изгубил много хора, които мислил за приятели. 

"Безумно висока е цената да бъдеш там, където искаш да стигнеш. Допускаш все по-малко хора до себе си, защото те ти завиждат. На върха е най-самотно. Благодаря на Бог, че имам човек до себе си и децата ми са здрави. Имам двама-трима истински приятели. Преживял съм три големи предателства. Хора, с които съм спал на 1 легло, давал съм от себе си за тях", каза още DJ Дамян. 

Относно любовта, той заяви, че най-важно е да полагаш усилия всеки ден за партньора си.

"С Ваня сме заедно 20 години. Тя ме научи да бъда по-спокоен, уравновесен, усмхнат. Не съм лесен за живеене, но съм забавен", сподели с усмивка певецът.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.