Той даде специално интервю за България

По време на 76-то издание на филмовия фестивал в Кан се състоя вечер, посветена на изкуството. Това е темата, която дизайнерът на бижута Каролин Шойфеле избра за представянето и на първата си колекция с вечерни рокли, създадени специално за червения килим.

На модното ревю дефилираха топ моделите от 90-те Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Хелена Кристенсен, Наталия Водянова както и Синди Бруна, Марта Хънт и Петра Немцова.

Специален гост на събитието беше певецът Роби Уилямс, който изнесе концерт на сцената, а по-рано през деня представи нов биографичен филм, посветен на живота му.

Роби, тази вечер представихте филма ви „По-добър човек” посветен на живота ви. Режисиран е от Майкъл Грейси. Разкажете ни повече за този проект?

"Биографичният филм "По-добър човек" е наистина впечатляващ. Опитвам се да не показвам емоциите си и да бъда твърде развълнуван, но всъщност съм. За мен това беше един невероятен шанс да направя нещо велико за себе си и семейството си. Режисьорът Майкъл Грейси представя живота ми такъв какъвто е, с всички възходи и падения. Без да издавам повече, искам просто зрителите да изградят собствено впечатление. Но от това, което съм видял до момента, всичко е страхотно. Вярвам, че ако филмът има успех, той ще остане в историята", сподели той.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.