"Емили в Париж" може да бъде част от фестивала в Кан

По време на 76-то издание на филмовия фестивал в Кан се състоя вечер, посветена на изкуството. На ревюто присъстваше и френският актьор Уилям Абади, известен с ролите си в сериалите „Емили в Париж” и продължението на „Сексът и градът” – „И просто така”.

ЕКСКЛУЗИВНО: Мадс Микелсен, Бела Хадид, Микеле Мороне и Мей Мъск на галавечер в Кан

Здравейте, какво е усещането да влезете в образа на големия шеф в сериала „Емили в Париж”?

Аз съм не просто големия шеф, аз най-големия шеф! Да участвам в „Емили в Париж” за мен е огромна привилегия! Изживявам мечтата си и страстта да работя това, което обичам с най-добрите професионалисти в сферата. Освен това действието се развива в най-красивия град в света. Какво повече да искам? Наслаждавам се максимално на преживяването и се надявам скоро да представим в Кан нов филм.

А кога и какво може да очакваме от новия 4-тия сезон?

Надявам се да излезе в средата на август, в момента сме в период, в който го подготвяме. Ако не, очаквайте го в началото на зимата. Ще ви издам нещо, дори сме дискутирали "Емили в Париж" да бъде част от фестивала в Кан и се надявам това да се случи.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.