Вижте героите на хитовата анимация, които се появяват по-рядко на екрана

Спондж Боб Квадратни гащи е популярен анимационен герой от 25 години насам. Той дебютира на екрана на 1 май 1999 г. Сериалът проследява лудориите и приключенията на Спондж Боб и неговите приятели в измисления подводен град Бикини Ботъм. Може да ги гледате и по EON Kids – част от ТВ платформата на EON.

Всички познаваме любимите приятели на Спондж Боб. Но знаете ли, че симпатичният жълт палавник има и голямо семейство? Въпреки че не се появяват толкова често в епизодите от поредицата, членовете на фамилията са важни за сюжета.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Дядо Квадратни Гащи

Той е бащата на Харолд, Шърм и Сините Квадратни Гащи. Той е и дядо по бащина линия на Спондж Боб, Тод, БлекДжек, Стенли и вероятно Лари.

Баба Квадратни Гащи

Тя е вдовицата на Дядо Квадратни Гащи и майката на Харолд, Шърм и Капитан Блу Квадратни Гащи. Баба Квадратни гащи се отнася с внука си като с бебе. Тя е кръгла и кафеникава на цвят и прилича на морска гъба.

Харолд Квадратни гащи

Той е бащата на Спондж Боб. Има кафяви очи, мустаци и големи очила. Облечен е с бяла риза и кафяви панталони. Има кръгла глава, което го прави да прилича повече на истинска гъба, отколкото на Спондж Боб.

Майката на Спондж Боб – Маргарет

Тя има черна коса и носи лилава рокля от кибритена кутия, съчетана с перлена огърлица. За разлика от Спондж Боб, и двамата му родители имат кръгли глави.

Шърм Квадратни гащи

Той е брат на Харолд и Блу. Известен е с това, че може да напъха цяла диня в носа си. Има същата квадратна форма като баща си, сина си и племенниците си Спондж Боб и Тод.

Капитан Блу Квадратни гащи

Той е брат на бащата на Спондж Боб. Кръгъл е, оранжев на цвят, със синя шапка и сива брада. Капитан Блу е пенсиониран полицай, който живее в съседство с племенника си БлекДжек, въпреки факта, че го смята за опасен.

Стенли Квадратни гащи

Той е син на Шърм. Изпратен е при Спондж Боб, защото не може да се задържи на работа и чупи всичко, което докосне. Спондж Боб се опитва да разбере каква е целта на живота на Стенли.

Тод Квадратни Гащи

Той е братовчед на Спондж Боб, Стенли, БлекДжек и вероятно на Лари, както и племенник на Блу, Шърм и Харолд.

БлекДжек Квадратни гащи

Този братовчед на Спондж Боб е истински хулиган, който е пошляпвал и Спондж Боб, когато двамата са били деца. По-късно в живота си той попада в затвора и се смалява до размера на обувка.

Внукът на Спондж Боб

Той се появява в епизода „The Great Patty Caper“, чието действие се развива далеч в бъдещето. Малкият герой прилича на дядо си, но носи червена шапка и по-различни дрехи.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.