Актьорът почина в края на октомври

Актьорите от сериала „Приятели” публикуваха първите индивидуални послания към своя колега Матю Пери. Той почина неочаквано в края на октомври. "Ти беше част от нашето ДНК" и "Винаги ще останем шестима" бяха само някои от посланията от звездите от едноименния сериал.

Две седмици след внезапната смърт на Матю Пери, неговите "екранни приятели" намериха сили да споделят красивите си спомени с покойния актьор. След като в съвместното им заявление по-рано те определиха смъртта на своя колега като "неописуема загуба", днес телевизионната съпруга на Пери заяви, че има хиляди техни моменти, които би искала да сподели.
„Толкова съм благодарна за всеки миг с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден”, каза Кортни Кокс.

Почина звездата от сериала "Приятели" Матю Пери (ВИДЕО+СНИМКИ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Ти имаше сърце, с което беше толкова щедър и ние успяхме да създадем семейство от шестима непознати, написа Дейвид Шуимър. Актрисата Дженифър Анистън пък сподели, че смехът и сълзите ѝ не спират вече седмици.
"За Мати, който знаеше, че обича да разсмива хората", сподели Дженифър Анистън.

"Благодарим за усмивките", "Ти ни дари любов": Светът скърби за Матю Пери (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Най-добрата двойка в историята се събра за последно" - така стотици почитатели на сериала коментираха публикацията в социалните мрежи на актьора Мат Лебланк, превъплътил се в ролята на Джоуи.
„Разпери криле и полети, братко, най-накрая си свободен. Изпращам ти много любов. И предполагам, че ще задържиш 20-е долара, които ми дължиш”, написа Мат Лебланк

А едно от първите послания дойде от актрисата Маги Уилър, изиграла ролята на Джанис - "Радостта, която донесе на толкова много хора през краткия си живот, ще продължи да се рее и след теб", написа бившата половинка на Чандлър.

Пътят на Матю Пери: От тежкото детство, през алкохола и дрогата до "Приятели"