Какво е състоянието на пострадалата жена

Фрапиращ случай на домашно насилие във Великотърновско. Млад мъж прободе няколко пъти с ножица по главата половинката си, която е от Узбекистан.

Случаят е от град Елена. Близо 20 години по-младият от жертвата си мъж наранил приятелката си от ревност. Освен прободните рани, жената имала и много охлузвания и синини в областта на шията. 

Постоянен арест за жена, ударила с тесла мъжа си в Сливен

„Беше неадекватна. С много рани по главата – най-вече по лицето, клепачите и ушната мида. Тъй като повечето наранявания бяха в областта на очите, тя беше приета в Очно отделение. Освен това имаше дълбока рана на ръката и наранявания по долните крайници, поради което беше обработена и от хирург. Вече е по-добре. Малко е стресирана, но се възстановява. Комуникираме на българо-руски език. Не може да говори български, но го разбира”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” д-р Елка Миланова, началник на Очното отделение в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов”.

Осъдиха по бързата процедура агресивния шофьор от Пловдив, заплашвал жена

„Живеем е едно дежавю. С над 30 години стаж съм в хирургията. Напоследък се наблюдава една опасна тенденция – случаите на домашно насилие ескалират”, подчерта д-р Николен Стойнев, началник на Хирургичното отделение в лечебното заведение.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase