Според нея, Радев и „Левицата” споделят една и съща позиция – на мира

Голямата битка е между манипулаторите, които искат да наложат, че няма никакъв смисъл хората да се борят за промяна. Защото такава не може да има, не може да съществува и те не са я поръчали. Това заяви председателят на „Движение 21”, част от политическа партия на „Левицата”, Татяна Дончева по отношение на предстоящите избори.

„Корнелия Нинова пое БСП и на първите избори получиха 800 000 гласа, днес БСП получава 200 000 гласа. Проблемът не са хората, напуснали БСП, а тези 600 000 души. Тя трябва да върне тези хора. Проблемът на БСП е Корнелия Нинова с вътрешни гонения и чистки, с ненормални условия за живот”, категорично заяви председателят на „Движение 21”.

Според Дончева, Радев и „Левицата” споделят една и съща позиция – на мира. „Тук въпросът не е кой е прав и кой не. А какво искаме? Да бъде Украйна срината със земята, да бъдат убити милиони хора, да бъде срината инфраструктурата и да се възстановява неизвестно кога заради други интереси? И това да повлече съседните страни и България. Това ми се струва, че трябва да бъде избегнато на всяка цена”, подчерта тя.

Татяна Дончева твърди, че играят много пари. а Борисов и Пеевски държат много финансов ресурс. Начинът, по който ПП-ДБ набутаха служебното правителство в ръцете на ГЕРБ, допълнително ги улеснявало. 4В същото време има една банда политолози, социолози и други говорещи глави, които също небезвъзмездно работят в тази насока. Има сериозен и силен международен фактор, във връзка с войните в Газа и Украйна и ситуацията на Балканите”, посочи тя.

Пеевски: Радев да не спекулира със страховете на хората

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase