Анастасия Ражнатович ще се венчае за футболист

Дъщерята на Цеца Величкович – Анастасия, се сгоди на пищна церемония. Красавицата от брака ѝ с Аркан Ражнатович се сгоди за футболиста от „Севиля” Неманя Гудел.

Годежа си Анастасия обяви в социалните мрежи. Тя публикува видео от събитието в личния си профил в Instagram на фона на италианска песен. Кадрите са придружени от емотикони - буболечка, знак за безкрайност и пръстен. Гудел направи романтичното предложение на любимата си на легендарния остров Ибиса.

Цеца Величкович: Равносметка за живота си направих още на 30 г.

Най-прочутият парти остров на света oтдaвнa e извecтeн ĸaтo мяcтoтo зa пoчивĸa нa xaйлaйфa. Преди месец сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със „Севиля”. Тогава той избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала срещу „Рома” Неманя Гудел загуби дъщеря си. Приятелката му Анастасия беше бременна в петия месец и двамата очакваха момиченце, но загубиха детето. След победата срещу „Рома” Гудел посвети трофея на неродената си дъщеря.

Анастасия Ражнатович е наследила много неща от известната си майка – силен глас и красива визия. Младата певица поразително прилича на Цеца. Анастасия се изявява и като модел. Дъщерята на Цеца и Аркан е решила да нагази дълбоко в дебрите на музиката. Тя е много популярна в Сърбия, след като изкара няколко хита.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: "Фокус"