Настоящият президент на САЩ обяви, че ще продължи да се бори за втори мандат

За пореден път през последните няколко дни американският президент Джо Байдън обяви, че няма да се откаже от надпреварата за втори мандат. Пред екзалтирани привърженици в Детройт държавният глава предупреди, че кандидатът на републиканците Доналд Тръмп представлява сериозна заплаха.

„Вероятно сте забелязали, че напоследък има много спекулации. Какво ще направи Джо Байдън? Ще остане ли в надпреварата? Ще се откаже  ли? Ето и моят отговор. Аз продължавам и ще спечелим. Аз съм кандидатът на Демократическата партия. Единственият демократ или републиканец, който някога е побеждавал Доналд Тръмп. Ще го победя отново. Познавам го. Доналд Тръмп е неудачник”, убедено заяви президентът на САЩ.

Байдън допусна грешка: Представи Зеленски като "президента Путин" (ВИДЕО)

По-рано той направи изненадваща спирка в ресторант в западно предградие на Детройт, където увери клиентите, че възнамерява да "си довърши работата" и добави: „Чувствам се много добре".

81-годишният Байдън се стреми да отклони вниманието от проблемите с възрастта след неубедителното му представяне на предизборния дебат от 27 юни и зачестилите грешки, които прави.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase