Любовната история на принц Хари и Челси Дейви разпали страстите и достойно може достойно да си съперничи с мексикански сериал. Пари, секс, ревност, радели и събирания - събития, които се сменяха с такава бързина, че трудно можеха да се проследят.

Принц Хари и Пипа Мидълтън засилиха подклажданите слухове за евентуална искра помежду им.

Любовната история на принц Хари и Челси Дейви разпали страстите и достойно може достойно да си съперничи с мексикански сериал. Пари, секс, ревност, радели и събирания - събития, които се сменяха с такава бързина, че трудно можеха да се проследят. Бурните отношения достигнаха връхната си точка. Източник, близък до кралското семейство, разкри, че причината за окончателното рухване на отношенията на принца с Челси е Пипа Мидълтън.

Челси Дейви напоследък е много недоволна от поведението на възлюбения си. Това прилича и на сватбата на Уилям и Кейт. Прин Хари се разбираше много добре с Пипа по време на церемонията, когато двамата разпалено разговаряха и се смееха. Галантният Хари беше чут на няколко пъти да отправя комплименти на красивата Пипа. В това време Челси Дейви беше принудена да наблюдава отстрани заедно с останалите гости на сватбата. Подобна ситуация би разклатила психическото състояние на всяко момиче, уточняват таблоидите на Острова. /БГНЕС