Простреляният полицаи вече е добре. Тежко остава състоянието на шофьора.

При стрелба пред полицията в Сандански бяха ранени двама души. Шофьор, който не спазил пътен знак, открил огън срещу служители на реда и ранил един от тях.

При самозащита, полицаите също простреляли 40-годишния Иван Чангов. Мъжът е с опасност за живота.

Инцидентът става късно снощи. Служител на реда забелязва автомобил, движещ се с висока скорост в пешеходна зона. Управлява го бизнесменът Иван Чангов от Петрич.

Автомобилът е спрян в друга част на града, а на водача е предложено да бъде глобен по фиш, тъй като е нарушил ЗДП и има такъв вариант. Той отказва и в този случай трябва да му бъде съставен акт.

Видимо изнервен, санкционираният Чангов вади законно притежавания си пистолет и прострелва един от полицаите в рамото. След предупредителен изстрел във въздуха и неподчинение от страна на бизнесмена, той е прострелян в областта на корема. Минути по-късно и двамата са откарани в местната болница.

Дори в болницата шофьорът отправя закани за саморазправа и убийство на полицая, свидетел на нарушението.

Простреляният полицаи вече е добре. Тежко, обаче остава състоянието на шофьора. По случая е заведено следствено дело. Затова, че е прострелял длъжностно лице, Чангов може да получи доживотна присъда.


Повече информация може да намерите във видеото.