Какъв е Бай Ганьо днес? Отговор от актьора, който 11 години играе героя...

Николай Урумов играе вече 11 години Бай Ганьо или иначе казано е влязъл в ролята на Алековия герой близо 200 пъти.

Актьорът си призна, че байганьовските ситуации не са му чужди дори и в реалния живот: „Нищо не ми е чуждо. И аз съм се измъквал като Бай Ганьо, преди малко - с превишена скорост от едни полицаи.

„Бай Ганьо е същият днес, но само че е без потури и дисаги. В каквато и ситуация да погледнеш, ще го видиш – ще го видиш и в политиката и във влака, нали пътува към Европа...\", коментира в „Карбовски: Директно\" Николай Урумов.

„Образът е и зловещ, и страшен, но е истински. Има и по-страшни от него. Той е дребен и малък хитрец. Бай Ганьо не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат някои. Вярно, че си обича келепира, но никога не се е мъчел да си го крие. Въртете се около онези, които се отричат от него и се кълнат, че само за едната чест живеят, защото по-големи келепирджии от тях няма. Те даже слагат Бай Ганьо в джоба си, както се кълнат и си казват молитвите\", на мнение е Николай Урумов.

Актьорът сподели, че в момента е по-скоро в театрален период и това, което му се случва е театърът, не толкова в киното.

Николай Урумов заяви, че актьор къща храни, но изкарва толкова, колкото да покрие тези нужди.

„За да си добър актьор, трябва да си добър зрител в живота. Явно това важи и за политиците. Бойко Борисов е бил зрител по-скоро на Бай Тошо\", на мнение е Николай Урумов.

Повече задкулисни истории, 90-тарски надежди и не само – вижте във видеото.