Родната адаптация на световноизвестния сериал тръгва на 26 март...

Георги Борисов, Стефания Колева, София Маринкова и Павел Ковачев – това са актьорите, които зрителите на Нова ТВ ще гледат в сериала „Женени с деца в България\" тази пролет. Именно те ще се превъплътят в ролята на Жоро и Цвети Бикови, дъщеря им Сиси и сина Боби.

 

Родната адаптация на световноизвестния сериал ще се завърти в ефира на Нова ТВ от 26 март и всеки понеделник от 21.00 ч. ще ни среща със забавните истории на колоритното семейство.

 

В ролята на главата на семейството Георги Биков ще се превъплъти отново Георги, но Борисов. Актьорът е играл на сцената на Сатиричния театър и в различни американски, френски и италиански продукции. Зрителите са го виждали в предаването „Каналето\", историческия филм на ВВС за Ханибал, а така също и в „Шметни Капели\" на Влади Въргала. Ролята в „Женени с деца в България\" обаче ще бъде едно от най-сериозните му предизвикателства досега.

 

Екранният му образ Жоро Биков е 36-годишен симпатичен нещастник, който има една едничка цел в живота – да седне на дивана с ледена бира в ръка и да погледа малко футбол. Той мрази живота си, жена си, а към децата си е просто безразличен. Ненавижда и работата си – продавач на дамски обувки в единствения магазин, в който персоналът обува обувките на краката на клиентките. Въпреки всички свои неудачи обаче, Жоро не е напълно отчаян от съдбата мъж. В погледа му все още блести искрата на един мъжкар, който никога не се предава. Все още той пази спомена и за най-щастливия миг в живота си – приятелският мач между неговия отбор в гимназията и първодивизионния \"Локомотив-София\", когато отбелязва хеттрик и достига апогея във футболната си кариера.

 

В ролята на съпругата му Цвети Бикова зрителите ще видят Стефания Колева. Една актриса, която няма нужда от представяне – известна с множеството си театрални роли и със също толкова сериозен опит в киното и телевизионните сериали. В „Женени с деца в България\" тя ще бъде жизнерадостната и оптимистична съпруга на Жоро Биков, която харесва живота си и винаги знае как да получи това, което иска. Цвети не работи и е най-лошата и мързелива домакиня, която можете да си представите. Въпреки това обаче тя не страда от съмнения, дали е добра домакиня, съпруга и майка. Напротив, сигурна е, че се справя перфектно, дори да е прекарала цял ден пред телевизора, вместо да приготви топла вечеря.

 

Ролята на дъщеря им Сиси ще изиграе младата и талантлива София Маринкова. Тя все още е студентка в НАТФИЗ, но тепърва зрителите ще я видят както в сериала, така и в новия българския филм „Виолета, Жоро и аз\", където играе главната роля и си партнира с Филип Аврамов. В „Женени с деца в България\" Сиси е красивата дъщеря на Бикови – не особено интелигентна, без никакъв план за бъдещето си и винаги попадаща на най-неподходящите момчета.

 

Не по-малко обещаващ талант е и 13-годишният Павел Ковачев, когото ще видим в ролята на сина на Бикови – Боби. Павел е ученик в Италианския лицей, но вече има зад гърба си сериозен актьорски опит. От малък се занимава с актьорско майсторство и е участвал в множество телевизионни предавания, театрални постановки и филми, сред които „Принцът и просякът\", „Ваканцията на Лили\" на Иванка Гръбчева и други. Сега обаче ще влезе в ролята на 14-годишния Боби – най-умният в семейство Бикови. За разлика от сестра си, той винаги е бил отличник, и отново за разлика от нея, никак не му върви с гаджетата.

 

Семейство Бикови имат и още един верен член – кучето Цезар. В реалния живот симпатичният голдън ретривър се казва Елмо, обучен е в специално училище и владее множество номера. Макар често да участва в различни представления и изложби, ролята му в „Женени с деца в България\" е неговият телевизионен дебют.