Бандата на Александър изпи сутрешното си кафе с Гала...

Броени часове след официалната премиера на криминалната драма на Нова телевизия „Отплата\" в студиото на „На кафе\" гостуват главните действащи лица – Александър и неговата банда.

 

Велислав Павлов, Орлин Павлов, Пламен Пеев, Ива Янкулова, Стефан. А Щерев и Ивайло Драгиев разкриват пред Гала подробности около „Отплата\".

 

Зейнеб от „На кафе\", която е била на премиерата, сподели, че е било фантастично. Повечето хора сякаш очакваха страшен екшън, но не е съвсем така, каза Зейнеб.

 

Пламен Пеев обясни, че сюжетът е като част от нашия живот – получават се някакви недоразумения, които обаче публиката сама ще види.
Ива Янкулова разказа, че в бандата на Александър са от страната на добрия, но не са много добри.

 

В сериала Орлин Павлов изиграва дясната ръка на водача на групата. Стефан Щерев влиза в ролята на актьора, Пламен Пеев – на техничаря, Ивайло Драгиев – на хакера, а Ива е прелъстителката.

 

Ива Янкулова разкри как е отишла на кастинг и там е била избрана за участие в сериала. „Не исках да ходя, защото винаги съм си мислила, че трябва да завършиш такова образование, за да играеш. Чувствам се страхотно като единствената дама\", сподели тя в „На кафе\".

 

Стефан Щерев разкри, че е бил с поне 20 момичета пробно, които е трябвало да влязат в ролята на прелъстителка, но едва, когато се появява Ива, всички остават възхитени.

 

Според Ивайло Драгиев това доказва, че в България няма добро кино образование, а само театрално.

 

Стефан Щерев отбеляза, че сериалът ще спечели публиката с това, че всичко е много автентично. Завръзката е много добра. Това е сериал за човешките взаимоотношения, категорична е цялата банда.

 

В събота, 17 март , от 20 часа ще бъдат излъчени първите два епизода на „Отплата\".

 

Снимки, видео и подробности около сериала ще намерите на сайта: otplata.novatv.bg.