В речта на водещите имаше огромна доза хумор

Както винаги "Златните глобуси" не минаха без огромна доза хумор в речта на водещите, презентаторите и наградените. Ето и някои от най-забележителните цитати.

 

„Когато говорим за изтезания, вярвам на жената, която прекара три години женена за Джеймс Камерън”. Това каза ко-водещата на церемонията Ейми Поулър за режисьора на „Враг номер едно” Катрин Бигалоу.

 

„Не съм виждала толкова изоставен и самотен човек, откакто беше водеща на Оскарите с Джеймс Франко”. Това пък са думи на ко- водещата Тина Фей, за бившата водеща на Оскарите Ан Хатауей, която се превъплъщава в ролята на Фантин в „Клетниците”.

 

„Нека всички сега да се аплодираме. Без теб Даниел дел Люис, всеки може да си пусне брада”, каза представящия номинациите за „Златен глобус” Саша Барон Коен.

 

„Харви, не знам кой трябваше да убиеш, за да получа тази награда, но много ти благодаря”. По този начин Дженифър Лорънс благодари на продуцента Харви Вейнщейн, докато си взимаше наградата за най-добра комедийна актриса в "Наръчник на оптимиста".

 

„Много ви благодаря! Лека нощ! Ние се прибираме с Джоди Фостър!”. По този начин водещите Тина Фей и Ейми Поулър закриха церемонията.