Още преди да се появят на сцената, Тина Фей и Ейми Пьолер грабнаха сърцата ни с външния си вид

Червеният килим отново грабна вниманието на ВИП Новините. Маково червено, цветът на пролетта и черното ни напомниха за отминалата епоха на знойните сирени, които се появяваха на Червения килим. И все пак извън модните послания, звездите буквално ни спряха дъха. Някои с безупречния си външен вид, други с лошия си избор.

 

За жалост, нямаме 100 процента изразен фаворит на Червения килим тази вечер. Това, което обаче ни прави добро впечатление, са водещите Тина Фей и Ейми Пьолер още преди да се появят на сцената грабнаха сърцата ни с външния си вид. Смокингът на Фей и дантелената рокля на Пьолер са перфектният баланс между умна и секси, нещо, което доста ги обобщава.

 

Нека бъдем честни, тази рокля се движи по ръба. И винаги може да попадне в списъка с модните престъпници. В случая на Кейт Хъдзън обаче тя получава шестица.

 

А сега ще го кажем от името на всички – тя роди само преди месец и изглежда така? Клеър Дейнс изглежда изумително в тази маково червена рокля.

 

Най-лошото е, че част от нас искат да аплодират Дженифър Лопес, но другата част, които казват – достатъчно Дженифър, това не е твоята рокля! Нейната дантелена рокля е прекалено прозрачна за нашия вкус и този на Червения килим, разбира се.

 

Джесика Частейн избра правилния цвят, но грешната рокля. Звездата изглежда раздърпана и ужасно в този бледо зелен чаршаф.