Асдис Ран търси принца, но не бърза – този път няма да е футболист

Слуховете, че няколко известни дами в България са самотни в последно време разтревожи мъжката половина от народа. Сред тях са актрисата Луиза Григорова, Мис „Плеймейт” Силвия Бахати и не на последно място – ледената кралица Асдис Ран.

Какви са параметрите, които трябва да покрие един мъж, за да има шанса да бъде ощастливен от вниманието на исландската красавица. Отговор даде самата тя в студиото на „Здравей, България”.

Няма специална рецепта, но трябва да е красив, да има хубаво тяло,” сподели исландският гейзер на страстта. С един футболист в „актива”, Асдис признава, че харесва състезателите в този спорт. Не очаква обаче следващият й съпруг да е от футболните среди.

На прима виста харесва Панайот от Big Brother, който си търси жена в момента, призна го и в предаването „Горещо”. Митьо Пищова обаче не й допада, не само заради възрастовата разлика… „Харесвам красивите неща и искам мъжът до мен да е красив.”

В тази връзка Джордж Клуни изглежда перфектният кандидат. Надява се да се запознае с него, ако дойде на снимки в България. „Горещ” кандидат за исландката би бил и премиерът Бойко Борисов. „Доста е… сексапилен…”, каза тя.

„Хубаво е да имаш някой до себе си, но аз се чувствам добре… Искам да срещна някого, когото харесвам, но все още търся принца,” каза Асдис Ран в коментар на медийните спекулации, че е много самотна и наистина си търси половинка.

Цялото интервю с исландската красавица гледайте във видеото.