Петата част от успешната поредица донесе рекордните 626 млн. долара приходи

Къде е ключът за успеха на холивудския блокбастър „Бързи и яростни” през годините, след като поредицата не може да се похвали с особени художествени достойнства, но владее сърцата на милиони по целия свят. Отговор на този въпрос потърси Павел Владимиров, който се срещна със звездите на лентата в ексклузивно интервю за Нова ТВ.

 

„Най-важното според мен е, че това е една поредица за семейството”, сподели пред камерата на Нова ТВ режисьорът на последните четири части Джъстин Лин. „Ако използвате това правилно и се грижите за изграждането на образите, тогава и екшънът става по-добър”.

 

Това, че са си почти като истинско семейство, признават и актьорите Вин Дизел и Мишел Родригес, след 13 години съвместна работа на снимачната площадка.

 

„Всеки е доста истински, често се изкарваме извън нерви, също като истинско семейство”, съгласява се колегата им Пол Уокър. „Идваме от различни светове, но се допълваме – Джордана няма как да не я обикнеш, Мишел е супер свежа, Джина Карано - също, Люк Евънс е изключителен в ролята си на гадняр. Дори новите членове на семейството са изключителни попадения”.  

 

Успехите на „Бързи и яростни” продължават, както на сцената, така и на касата. Най-успешна се оказа петата част, която донесе рекордните за сериите 626 млн. долара приходи.

 

Гледайте във видеото цялото ексклузивно интервю на Павел Владимиров с актьорите на „Бързи и яростни”.