Селекционерът на младежите отправи тежки обвинения в ефира на „Диема”

Селекционерът на младежкия национален отбор, Михаил Мадански, отправи тежки обвинения към българските треньори след днешната загуба на тима от Дания с 2:3. Повод за гнева му бе серия от скандали с играчи от състава, които не бяха пуснати от клубовете си за евроквалификацията в Стара Загора. Сред тях са Ивайло Чочев от ЦСКА, Георги Терезиев от Лудогорец и Иван Горанов от Берое. 
 
 
„Смятам, че вината е изключително в треньорите на клубовете. Постоянно плачат, мрънкат, недоволстват, оплакват се от съдиите. Ще направя предложение, за което вече се консултирах. Ще поискаме отнемането на треньорски лиценз, защото никой не може да ме убеди, че президентът на Берое се е сетил снощи, че Иван Горанов му трябва“, заяви разочарованият Мадански в ефира на "Диема".
 
 
Той  е доцент в НСА, където българските треньори получават своите лицензи. 
 
 
„Ревльовци, които само се търкалят. Допуснал съм някакви недоразумения да се правят на велможи във футбола, местни дерибеи, местни феодали смятат, че всичко им е позволено. Като човек, който им е проверявал писмените работи, мога да кажа, че повечето от тях пишат „футбол“ с „Д“ по средата“, заяви още Мадански.