Спектакълът ѝ на 11-и декември в НДК обещава много танци, музика и уникален декор

„За последните шест години имах концертна дейност, но не бях правила голям спектакъл. На 11-и декември от 19:00 часа в НДК ще представя най-голямото си богатство, защото се чувствам добре”, сподели в студиото на „Здравей, България” именитата фолклорна певица Николина Чакърдъкова. Тя се завръща на сцената след почти седемгодишно отсъствие.

 

„Всички ние приемаме здравето, силата, мира и любовта за даденост преди да се случат определени неща. Но когато преминем през тези неща осъзнаваме, че те не са. Ние трябва да се грижим за всички тях”, сподели изпълнителката.

 

Тя каза също, че последният ѝ спектакъл преди повече от шест години е бил на изключително високо ниво, и е била затруднена да го надгради. „Това представление ще е различно, защото аз съм различна – по-мъдра съм, хората ще ме видят. Аз съм улегнала, пееща, красива и щастлива жена. Но също така ще видят и танцуващата Николина Чакърдъкова, много танцьори, оркестър. Можем да се похвалим и с уникалния декор за мащабите на България. На основата на българския фолклор ще имаме и 3D-мапинг, заяви тя. 

 

Цялото интервю с Николина Чакърдъкова може да гледате във видеото.