Песента „Идеал Петров” е насочена към феновете на истинския хип-хоп

Скандалният рапър Криско избухна с ново парче. Песента се казва „Идеал Петров”, а в клипа изпълнителят е наблегнал на тежка артилерия от красиви момичета.

 

Криско обаче твърдо отрича да бъде скандален, като дори споделя, че не пуши. За провокативните си текстове, в които рапира за наркотици, той казва: „Като извадиш тази фраза от контекста, тя винаги може да ти прозвучи по този начин. Като изслушаш обаче цялото парче, ти става ясно за какво наистина става въпрос. Под „хапчета” се има предвид лекарства от аптеката, които да лекуват главоболие. Когато писахме текста, не сме и помисляли, че ще става въпрос за наркотици.

 

Клипът към „Идеал Петров” е заснет в Киноцентъра в кв. „Долна Малина”, като рапърът похвали екипа за проявения професионализъм при снимачния процес. „Това е по-стриктно рап парче, което не е комерсиално. Радвам се, че се харесва от аудиторията. Исках да направя песен, която да е за феновете на хип-хопа”, добави Криско, като не отхвърли възможността да направи и проект с някой от участниците в X Factor.

 

Цялото интервю може да гледате във видеото.