По неофициална информация става въпрос за изнасяне на чанта с неизвестно засега съдържание

След появилите се информации за извършен опит за взлом в района на Руски паметник в София стана ясно, че обир всъщност няма. Няма откраднати пари от банковия клон, потвърждават от МВР и банката. 

 

В обръщение към медиите, банката посочва, че тази сутрин е извършен опит за взлом в централата на "Юнионбанк". Охраната е реагирала адекватно. Няма пострадали хора. Няма откраднати пари и полицията е пристигнала навреме.

 

Говори се за изнасяне на чанта с неизвестно засега съдържание. Около 06:00 часа сутринта в полицията е подаден сигнал за въоръжен грабеж. Неофициално става въпрос за трима души, които са влезли в сградата на „Юнионбанк”, като са обезвредили двама охранители. 

 

Полицията продължава да издирва извършителитеОстава да бъде уточнено защо е извършено нахлуването в сградата, ако целта не са били пари. Вложителите могат да бъдат спокойни, че по правило парите ни в банка са защитени

 

Полицията продължава огледа на местопрестъплението. Служителите на банката изчакват около сградата, не е ясно кога ще могат да започнат работа.