Елена Кучкова смята образованието за най-голямото си постижение

Хубавата Елена Кучкова не оценява титлата „Мис Плеймейт”, която получи за 2014 г., като най-голямото постижение в живота си. Поставя я обаче на второ място след своето образование. Красавицата от Пазарджик е учила стопанско управление, но признава, че икономиката й е малко скучна.

 

Елена се оплака, че скандалите покрай конкурса са помрачили сладостта от титлата: „В последно време ми дойдоха малко много всичките нападки. Всичко, което се изказа, беше глупост. Не съм очаквала, че светът е пълен с толкова много злоба”.

 

Нямам търпение да се махна малко от България”, сподели плеймейтката в „Здравей, България” и добави, че е планувала почивка в чужбина.  

 

Сестра ми, майка ми… всички мои близки ме подкрепят, твърдо застават зад мен, не ме упрекват, че съм се снимала в ‘Плейбой’, че спечелих конкурса”, каза Кучкова.

 

Елена казва, че познава мъжете, имала е всякакви, но е категорична, че не я заслужават нискоинтелигентните, които не ценят жените, които са елементарни. Красавицата смята, че най-големият мит за момичетата в конкурса „Мис Плеймейт” е, че са евтини, с ниска интелигентност и леки жени.

 

Елена Кучкова е категорична също, че няма да си сменя фамилията. Нещо повече - казва, че ща я даде и на мъжа си. 

 

Целия разговор с “Мис Плеймейт 2014” можете да чуете във видеото.