Съквартирантите направиха множество нарушения по време на седмичната си мисия

След като Катето и Ники имаха възможност да освободят една от завързаните двойки, самите те имаха възможност да свалят оковите, чрез мисия, която Big Brother им постави.

 

Всяка от 4-те двойки трябваше да прекара ключ през дебели въжета, завързани на сложни възли. Именно Катето и Ники успяха първи и свалиха белезниците, които ги свързваха.

 

Съквартирантите направиха множество нарушения по време на седмичната си мисия. След поредното разделяне на Калина и Тодор, Big Brother ги глоби с 20%. Тяхното наказание беше последвано от още 30%, но този път нарушителите бяха Пламена и Христо. Те останаха развързани и след глобата и това принуди Големия брат да вземе още 20%. Тодор, афектиран от случилото се, се развърза от Калина и заплаши да провали мисията. Решението му не остана незабелязано и безнаказано и мисията беше обявена за неуспешна. Съквартирантите ще разполагат с 0% бюджет, ще имат само базови продукти, а топлата вода ще е мираж. 

 

Емо Каменов беше обявен за „Най-забавен съквартирант” от феновете на официалната страница във „Фейсбук”. Той трябваше да изпрати двамата най-скучни участници на „бунището за звезди”. Той избра Пламена и Христо, които трябва да живеят като клошари на двора.