„Ангел на смъртта” ни пренася 40 години напред след зловещата първа част на филма

Напрегнат трилър от времето на Втората световна война събира звезди от хитовата поредица „Хари Потър” на големия екран през февруари.  

 

На 06.02 в България за всички почитатели на ужасите дебютира втората част на лентата „Жената в черно” – Ангел на смъртта”. Сюжетът ще ни срещне с актьора  Ейдриън Роулинс, по-известен с ролята на бащата на емблематичния Хари Потър в едноименната лента. На екрана той ще си партнира с  друга актриса, позната от фантастичната поредица - носителката на награда от БАФТА – Хелън Макрори.

 

Съвсем скоро сюжетът на трилъра ще срещне зрителите с група ученици, пристигнали в запустялото селце Критин Гифорд, за да се евакуират по време на войната, а крайната им цел е порутеният и откъснат от континента замък Марш Хаус….  

 

Историята в „Ангел на смъртта” напомня за първата част на хитовата лента, в която Дамата в черно пренася в жертва дори персонажа на актьора Даниел Радклийф, станал световноизвестен именно с  ролята си на Хари Потър. На екрана ще видим още Лейла де Меза, Джереми Ървин и Фиби Фокс.

 

От 06.02 под режисурата на Том Харпър, от потъналите в мрак покрайнини, към нищо неподозиращите деца, заплашително настъпва отмъстителен дух... или Жената в черно…