Оказва се, че повечето мъже смятат, че татуираните жени могат да бъдат вкарани в спалнята много по-лесно

Според ново проучване наличието на татуировки често се разглежда като сигнал за по-разкрепостени жени, които могат да бъдат вкарани в спалнята много по-лесно.

 

Изследването разглеждащо отношението към жените с татуировки не е в полза на нежния пол. Оказва се, че повечето мъже смятат, че татуираните жени са доста по-лесни и по-често се впускат в безразборни сексуални контакти.

 

Други пък считат татуировката като форма на изкуство или средство за изразяване, а броят на татуираните продължава да се разраства, пише БГНЕС.  

 

Различните мнения карат изследователи от университета в американския щат Тексас да проведат проучване за отношението в сексуален аспект към хора с и без татуировки по тялото.

 

Резултатите показват, че жените с изображения или надписи независимо по коя част от тялото си се възприемат като по-достъпни и отворени. Някои анкетирани дори заявяват, че според тях жените украсили себе си с татуси чувстват по-голямо влечение към секса.

 

За срещуположния пол нещата обаче са същите, тъй като нежният пол също смята, че татуираните мъже са по-склонни към секс със случайни партньорки.