Незабравка отпътува за лечение в Истанбул

 

Младата майка от Дупница, за която Нова Ви разказа преди малко повече от месец, получи нов шанс за живот благодарение на вас. Незабравка Боткова се бори с онкологично заболяване под грижите на 13-годишния си син.

 

От няколко месеца жената е на легло след сгрешена диагноза. Късно снощи обаче тя отпътува за лечение в Истанбул. Средствата, които зрителите на Нова събраха, са над 60 хиляди лв.

 

Преди Незабравка е щастлива майка на две момчета - на 8 и на 13 години. Това е Незабравка днес - прикована е на легло след сгрешена диагноза и тежка химиотерапия. Има рак на шийката на матката. Вече не успява да се грижи за децата си - те се грижат за нея. Съпругът на Незабравка работи денонощно, за да изкарва прехраната и да плаща лечението. Малкия ѝ син пък се наложило да изпратят при баба му в друг град.


Месец след като ви разказахме историята на Незабравка, в сметката на жената постъпиха над 60 хил. лева.  Достатъчни са за ново лечение в Истанбул. Там лечението на Незабравка ще започне отначало и то още днес - с нови изследвания и нова диагноза.

 

За да продължи напред, младата жена трябва да се лекува. Ако искате да помогнете на Незабравка, можете да дарите средства, като ги преведете по следната сметка: 

 

IBAN: BG88PIRB73851713008400

BIC: PIRBBGSF

НЕЗАБРАВКА ЙОРДАНОВА БОТКОВА