Известната репликата на милионера – „Уволнен си” вече звучи - „Ти си терминиран“

Постът на милиардера шоумен Доналд Тръмп в популярното американско предаване „Стажантът“ си има нов собственик. Това е не кой да е, а бившият губернатор на Калифорния и екшън-герой номер едно Арнолд Шварценегер, пише БГНЕС.

Той обаче промени известната репликата на Тръмп – „Уволнен си” и тя вече звучи така - „Ти си терминиран“, заигравайки се с емблематичния филм с негово участие „Терминатор“.

Шварценегер направи дебюта на новата реплика в първия епизод на предаването, в което участници този път са известни личности.

„Първият път не беше лесно. Но вече знаете репликата и звездите знаят какво да очакват. Поемете риск, спечелете всичко“, написа в Twitter бившият културист.

Новият осми сезон на „Стажантът“ събира на едно място известни личности като певецът Бой Джордж и боксьорът Лайла Али, карайки ги да изпълняват свързани с бизнеса предизвикателства, чийто успех ще бъде оценяван от Шварценегер.

Макар и вече да не е водещ, Тръмп остава изпълнителен продуцент на предаването, а името му ще бъде изписвано във финалните надписи.

Все още не е известно дали новият стопанин на Белия дом ще получава хонорари за излъчените епизоди.