Той призова хората да се стремят да бъдат добри напук на всичко

"Аз вярвам, че наистина Йоан Матев е извършител, въз основа на това, което полицията е открила. Не знам какво е карало хората да мълчат толкова време. Не знам от какво са се страхували. Важното е, че съвестта рано или късно е проговорила", каза в предаването „Здравей, България” Илиян Георгиев, вуйчо на убития Георги в Борисовата градина.

По темата


„Полицията смята, че мотивът за убийството е грабеж. Но вероятно има и друго. Според мен има дълбоки и сериозни проблеми, които не знам от какво са се породили”, допълни той.

Вуйчото на Георги добави още, че денят, в който беше убит племенникът му, е бил национален празник. „Това е едно тотално неуважение към нещото, което този празник символизира. За какво са загинали тези хора? Ако един човек извърши такова ужасно престъпление на този празник, какво послание дава на тези, които са загинали за свобода?", каза Илиян Георгиев.

Той призова хората да се стремят да бъдат добри напук на всичко. Думите му са по повод информацията, че учители, родители и приятели са разпознали убиеца на Георги, но не са го издали.

Днес трябва да стане ясна експертизата от ножа, с който се предполага, е че е било извършено убийството.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме и вашите коментари.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес