Как една възрастна жена се раздели с всичките си спестявания?

Репортер на NOVA под прикритие в схема за телефонни измами. Как действа "ало" мафията? За първи път телефонна измама - на живо по телевизията. Как една възрастна жена се раздели с всичките си спестявания - разследване на Тина Ивайлова и оператора Десислав Митов. 

По темата

Екипът на NOVA вече показа как подставен човек става куриер на телефонните измамници. След като те си намериха куриер, започна търсенето на жертви. Първо в района на Ловеч. След това схемата се премести в София, а в ролята на куриер влезе репортерът на NOVA Тина Ивайлова, която почти веднага бе изпратена на адрес.

Парите трябваше да бъдат предадени в Русе. Преди да тръгне натам обаче екипът на NOVA отиде в полицията. Там парите на ограбената жена са описани, а екипът – разпитан.

Измамникът контролира репортера под прикритие през цялото време по пътя към Русе. След като отива да вземе парите, полицията се опитва да го задържи и следва истински екшън. Той прегазва един от тях и след това е прострелян. Люцкан Люцканов остава в ареста.

Финалът на разследването на Тина Ивайлова и оператора Десислав Митов гледайте утре в "Здравей, България". Предстои среща и с жената, която стана жертва на телефонните измамници. Как тя получи парите си обратно и може ли полицията да стигне до високите нива на тази схема? Разследването на NOVA продължава утре сутрин. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.