Това съобщиха от полицията в Лондон

Британец, който кашля срещу полицаи, заплашвайки ги, че ще ги зарази с коронавирус беше осъден на 19 седмици затвор, се казва в изявление на лондонската полиция, предаде БГНЕС.

Здравният министър на Нова Зеландия - на плаж по време на изолация (ВИДЕО)

Съобщава се, че инцидентът е станал на 2 април, докато двама патрулни полицаи забелязали, че мъж преследва три жени. Те се приближиха до него и след проверка на личните му данни разбрали, че 41-годишният Майкъл Грей е издирван заради неявяването му в съда по дело за шофиране в нетрезво състояние.

От полицията в Лондон заявиха, че след ареста Грей се закашлял по посока на офицерите и заплашил, че ще ги плюе „с надеждата да се заразят с коронавирус“.

Осветиха Голямата пирамида в Гиза с послания срещу коронавируса (СНИМКИ)

Миналата седмица Съдът на Уестминстър в Лондон осъди 55-годишния Адам Люис на 6 месеца затвор заради това, че умишлено се е закашлял в лицето на полицай, заплашвайки го със заразяване с COVID-19.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП