Младото момиче е получило мозъчна травма след инцидент

Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си, забрави съпруга си и се ожени повторно за него. Това съобщава изданието Unilad.

Еквадорци са най-възрастната брачна двойка на обща възраст почти 215 години

През 2017 г., девет месеца след сватбата, стълб паднал върху главата на 23-годишната Лора. В резултат на това жената получила мозъчна травма, поради която загубила паметта си. Канадката забравила, че е омъжена. Съпругът й Брейдън бил много притеснен и се чувствал непознат за нея.

„Беше наистина трудно да се забрави как се смеехме и се забавлявахме и да знам, че сега тя дори не знае кой съм. Тя се плашеше, когато й пожелавах приятен ден или признавах любовта си“, каза той.

Бразилка и германец се запознаха и сключиха брак по интернет

Лора също се чувствала в капан. „Чувствах, че съм лишена от избор“, обясни тя. През първите две години след нараняването на Лора двойката продължила да живее заедно, но без същото ниво на романтика и обич. Приличали повече на съквартиранти. Но мъжът не се отказал да се опита да припомни на Лора кой е той за нея. Той и пишел любовни бележки и това помагало.

„Отидох при Брейдън и казах, че искам да го опозная по-добре. Затова го поканих на среща и едва на третата флиртувахме”, каза Лора. На 19 август Брейдън отново направил предложение на Лора. "И двамата знаехме, че трябва да се оженим", каза канадецът.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС