Двамата се венчали след 20 дни виртуално общуване

След 20 дни виртуално общуване бразилка и германец решиха да сключат брак дистанционно, защото не можели да се срещнат лично заради пандемията от коронавирус, пише БГНЕС.

39-годишната Синтия Араужо и 45-годишният Тимо Арнщад се запознали, благодарение на свой общ познат – пастор. Синтия и Тимо, който работел в Кения, започнали да общуват помежду си в интернет и открили, че имат много общи интереси.

Мъжът и жената даже оставяли включени камерите в продължение на 24 часа, за да бъдат постоянно заедно, все едно живеят в едно жилище.

Защо двама влюбени решиха да вдигнат сватба по време на извънредно положение? (ВИДЕО)

Месец след тяхното виртуално познанство, Тимо направил на Синтия предложение, което тя приела. Влюбените се оженили дистанционно, защото никой от тях не можел да отиде при другия заради пандемията. Сватбената церемония била осъществена по видеовръзката, на която виртуално присъствали роднините на младоженците.

Приятелите на Тимо му заявили, че се е побъркал, защото е решил да се ожени за човек, когото не е виждал наживо, но за мъжа било достатъчно, че знае за Синтия. Той твърди, че се е влюбил в нея заради отношението, характера и красотата ѝ.

Четири дни след виртуалната сватба младоженците все пак успели да се срещнат на летището в Сао Пауло, където си разменили пръстените.

Двойка от Хаваите си каза "да" онлайн в САЩ (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.