В ревюто участваха още Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Кейт Мос и дъшеря й - Лила Мос

По време на седмицата на висшата мода в Париж Fendi показаха колекция вдъхновена от силата нажените.

Новата колекция е вдъхновена от известната група Bloomsbury Set, които са били известна общност от английски писатели, интелектуалци, философи и художници в началото на 20-ти век.

Отдавайки им почит, моделите позираха с книги, сложени в стъклени кутии. Поради продължаващата пандемия от коронавирус, присъстващите носеха маски, а сцената на шоуто позволяваше на хората да бъдат социално дистанцирани.

„Сбъднах детската си мечта" - сподели актрисата Деми Мур, която откри ревюто.

НОВ УСПЕХ: Мария Бакалова с фотосесия за модната библия Vogue

58-годишната звезда се появи с екстравагантно сако и широки копринени панталони. Не на тоалета й обаче обърнаха внимание зрителите. Впечатление правеше лицето й - сериозно изражение с много добре очертани скули.

Въпреки негативните коментари за визията й тя благодари за възможността на Ким Джоунс - настоящият креативен директор на бранда, за когото това беше първа колекция за марката.

В дефилето участваха още супермоделите от 90-те години на миналия век Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън. Редом до Кейт Мос дефилираше и дъшеря й - Лила Мос, която умело върви по нейните стъпки.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.