В шоуто Глория Естефан предвижда да разгледа теми като расизма, онлайн тормоза и въздействието на пластичната хирургия

Ток шоуто на Глория Естефан "Разговори край Червената маса“ се завръща с 12 нови епизода. В предаването известната певица, дъщеря й Емили и племенницата й Лили разискват теми и преживявания от личния си живот преплитайки ги с актуални събития.  

„За мен отношенията с хората, които гледат шоуто са много важни, не само с моите почитатели, които ме следват от десетилетия но и с онези, които може би не знаят много за личния ми живот и семейството ми. Мнозина от тях ме срещат и ми казват „Ти ми помогна да говоря открито за проблема си. Вече не се чувствам сама. Мислех, че само аз преминавам през това.  И именно това е най-ценното за мен, така риалити шоуто ми придобива смисъл“, заявява Естефан.  

"Искаме да изградим мост между нас и зрителите. Целта ни е чрез лични преживявания, през които преминаваме , да им помогнем. Мнението им е важно за нас. Попитахме ги – какви са темите , които ви вълнуват, за какво искате да говорим … и очакваме обратна връзка", добавя певицата.

Риана представи нова модна колекция

„Специално за мен, например, епизодът, който направихме за развода ми беше много специален. С него започнахме сезона и беше наистина въздействащ. Вложих много любов и се опитах да се свържа с жени, които преминават през същото. Исках да им вдъхна кураж. И знаете ли, това, което ме изненада най -много, беше, че с мен се свързаха и много мъже, които се опитват да преживеят раздяла“, заяви Лили.

Рапът завладява почивките между полувремената на Супербоул

В шоуто Глория Естефан предвижда да разгледа теми като расизма, онлайн тормоза и въздействието на пластичната хирургия. Поредицата е продължение на шоуто на актрисата Джейда Пинкет Смит, което тя води с дъщеря си, Уилоу, и майка си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.