Тя направи това за списание Architectural Digest

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отвори вратите на дома си специално за списание Architectural Digest. Стилът в къщата й е испански, както и обзавеждането.

Звездата споделя, че по време на пандемията е направила ремонт като лично тя е пребоядисала фасадата. Шегува се, че с това е показала пестеливата си страна на източноевропейско момиче от България.  

Другата основна промяна в дома на Нина, която тя прави с помощта на интериорния дизайнер Чарли Барщайн, е в кухнята. Актрисата обожава маслиненозелените си шкафове и огромния плот, на който готви за приятели.  

В дома й има 4 спални, три от които са за гости. Декорациите са семпли, но красиви – фини произведения на изкуството, пухкави възглавници и икебани с цветя и снимки. 

Нина Добрев събра погледите с рокля..от стъкло (СНИМКИ)

„Една от снимките е много специална за мен. По време на пандемията снимах филм в Южна Африка. Бяхме на сафари и там забелязах малко лъвче, което прилича на Симба. Снимах го с телефона си. Моят приятел фотограф Рос Купър също го улови. Той знаеше колко харесвам фотографията му и реши да ми я подари", разказва Нина.

Звезди, които преоткриха модни тенденции от миналото (ГАЛЕРИЯ)

"Стаята, в която прекарвам най-много време, е моята малка кино зала. КАртина на една от стените там е специален подарък от майка ми. Тя е художник и живее в Париж – там сътвори тази ретро камера, която беше перфектният подарък за моята зала", споделя още актрисата.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.