Песента "Easy On Me" е от новия албум на Адел "30"

Британската изпълнителка Адел се завърна с първия си сингъл шест години след издаването от албума "25", с който спечели пет награди "Грами", информира Dariknews.

Песента "Easy On Me" е от новия албум на Адел "30", който ще бъде издаден през ноември. Тя е балада за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него.

Адел зарадва почитателите си с част от новия си сингъл (ВИДЕО)


В сряда 33-годишната Адел каза на феновете си, че е готова да издаде албума "30" и го описа като "незабравимо преминаване през най-турболентния период от живота ми".


СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ: Адел се завръща на музикалната сцена (ВИДЕО)

"Въобще не бях близо до това, което се надявах, когато го започнах преди три години", написа тя в Twitter. "Точно обратното. Разчитам на навиците и последователността, за да се чувствам добре, както винаги. И въпреки това съзнателно се хвърлях в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешен смут", споделя изпълнителката.


В интервю за модното списание "Вог", Адел, която досега кръщава албумите си на ключови възрасти в живота си, каза, че е написала "30", за да обясни развода си на малкия си син Анджело. Тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г.



"Научих много неприятни истини за себе си по пътя. Освободих се от много пластове, но и се увих в нови", добави тя в Twitter.

АДЕЛ 43 КИЛОГРАМА ПО-КЪСНО: Развод, ново гадже и корица на "Вог" (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Видеоклипът към „Easy On Me“, сниман миналия месец в Квебек, е дело на носителя на голямата награда на фестивала в Кан - Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World).

„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно", споделя режисьорът.

Адел е една от най-известните певици и автори на песни за всички времена. Тя е оглавявала класации по цял свят с хитове като "Someone Like You" и "Hello". Спечелила е 15 награди "Грами". За песента "Skyfall" печели и "Оскар".

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.