Тя оставила любимото си хоби, след като се почувствала зле

Британската кралица Елизабет II е получила забрана да язди, твърди The Sun. 95-годишната кралица е получила забраната да се наслаждава на любимото си хоби преди два месеца, след като се е почувствала зле по време на лятната си почивка в Шотландия. Според изданието най-вероятно Елизабет няма да се върне към язденето.

Кралица Елизабет II прекара една нощ в болница

Любовта й към тези животни обаче е толкова голяма, че тя едва ли ще се откаже категорично и от тях. Източници от двореца твърдят, че кралицата обгрижва конете си и при възможност би пояздила отново.

Кралица Елизабет II отказа алкохола

Преди дни стана ясно, че британският монарх се е отказала от алкохола по препоръка на лекари. Медицинските съвети обаче не са свързани с някакво заболяване и са дадени само „като предпазна мярка“. В средата на миналата седмица Елизабет Втора отмени пътуване до Северна Ирландия заради влошено здраве, а дни след това постъпи в болница за една нощ.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.