Сетът показва погребението на легендарната кукла

Майки са в шок от зловеща кукла, която е напът да се превърне в тотален хит сред малките момиченца.

Кукленският комплект е от серията за легендарната Барби и показва нейното погребение. Включва самата Барби в бяла рокля и ковчег. От двете му страни стоят пет от приятелките на Барби, облечени в черно, а на заден план се вижда мъжка кукла, която представя най-вероятно ангел с крила, държащ капака на ковчега. Има и два бели свещника.

Куклата Барби е една от най-популярните играчки в света. Тя е създадена през 1959 г. и оттогава е станала икона на модата и красотата. Барби е висока 29 см и има дълга блондинка коса. Тя е облечена в модерни дрехи и аксесоари, които са винаги в крак с последните тенденции в модата. Барби има много различни професии, като лекар, учител, пилот, архитект и много други. Но Барби не е само кукла, тя е и символ на женската сила и независимост. Тя е вдъхновение за много момичета по света да следват мечтите си и да постигнат големи неща. През годините Барби е имала много различни външни видове и аксесоари.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.