По повод 100-годишния си юбилей, „Дисни“ създават нов свят и нови герои

По повод 100-годишния юбилей на „Дисни“, създателите на едни от най-успешните и емблематични анимации за всички времена, сред които и „Замръзналото кралство“, ни готвят нов свят, ново приключение и нова героиня, която обещава да бъде още по-вдъхновяваща и обичана.

Disney отбелязва 100-годишен юбилей с изложба в Лондон (ВИДЕО)

От 24 ноември по родните киноекрани можете да гледате филма „Желание“, който ни отвежда в невероятното кралство Розъс, където всички мечти се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша - неуморим оптимист с остър ум, която в момент на отчаяние отправя горещо желание към небесата. На нейния апел отговаря космическа сила - малка топка от неизчерпаема енергия, наречена звезда. Заедно те ще се изправят срещу страховите врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек изпълнен с кураж се свържа с магията на звездите, могат да се случат чудеса.

"Граф Монте Кристо" отново на екран с ключова роля на Джеръми Айрънс

Във филма чуваме въздействащия глас на Керана, която влиза в ролята на Аша.

ЦЕНАТА НА УСПЕХА: Брадли Купър учи шест години да дирижира шест минути във филма "Маестро" (СНИМКИ)

„От дете всъщност съм искала да озвучавам нещо. И тази мечта се сбъдна. Ннадявам да съм се справила достатъчно добре, така че да успея да извадя нейната същност на повърхността, да съм хванала спецификите от нейния характер и да съм ги пресъздала на български“, казва певицата.

Повече гледайте във видеото.