Той и съпругата му искат всички да видят възходите и паденията на живота им със 7 деца

Алек Болдуин обяви, че ще участва в телевизионно риалити шоу. Съобщението на актьора дойде месец преди да бъде изправен пред съда за непредумишлено убийство на снимачната площадка.

Звездата от "30 Rock" и съпругата му Хилария заявиха, че искат зрителите да видят възходите и паденията на живота със седемте им деца, които са на възраст между 19 месеца и 10 години. „Каним ви в нашия дом, за да преживеете възходите и паденията, доброто, лошото, дивото и лудото. Домът е мястото, на което обичаме да бъдем най-много. Ние сме семейство Болдуин! Бог да ви помага на всички”, написа двойката в социалната мрежа Instagram.

Алек Болдуин изби телефона на пропалестинска протестираща (ВИДЕО)

Съобщението идва само няколко седмици преди 66-годишният Болдуин да бъде изправен пред съдебно жури в Ню Мексико заради смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка, предаде БГНЕС.

През 2021 г. на снимачната сцена на филма "Ръжда" Болдуин репетирал с пистолет Колт 45, който се оказал зареден с бойни патрони. Актьорът произвел изстрел, който уби режисьора Джоел Соуза.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: telegraph.bg