Водещата споделя и какво е да работиш с Милен Цветков и Георги Коритаров

В подкаста „30 години NOVA” водещата Лора Крумова разказва за първите си години в телевизията, както и за първата жива връзка от чужбина, която е осъществила. Тя споделя и личните си преживявания от годините, в които застава до Георги Коритаров и Милен Цветков.

Румен Бахов: Ще се кандидатирам за президент

„Тандемът ми с Георги Коритаров беше война на поколенията. Той имаше феноменална памет, изключително интелигентен”, спомня си Лора Крумова.

Ани Салич: Трябваше да реша дали да приключа или да продължа с кариерата си

„Първите ми месеци като репортер се изпотявах, когато говоря по телефона с някого”, добавя тя.

Крумова споделя, че в „Здравей, България” Милен Цветков е застъпил като капитан на кораба. „Беше като Джак Спароу. Каза: „Аз ще ви покажа как се прави". Той разби границите, счупи ги една по една, докато започнахме да живеем в ефира. Нямаше нещо, което да е забранено и затова сме имали невероятни гафове, които аз обожавам”, спомня си водещата.

Николай Василковски: Купих си еднопосочен билет до Марс (ВИДЕО)

Тя казва, че работата ѝ в NOVA съвпада с развитието на частните медии в България. „Ние сме това поколение, което ги изграждаше. Не знаехме нищо, учехме се в движение”, споделя тя за първите години в NOVA.

Никол Станкулова: Нямах прогноза без гаф

Новите епизоди на подкаста „30 години NOVA” следете всеки вторник и четвъртък от 12:00 ч. в YouTube канала „Публицистиката на NOVA” и VBOX7.