Домакини на галавечерята бяха Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Галавечерята Caring for Women, която се провежда всяка година по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и чиито домакини са Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, обединява най-ярките представители на модата, изкуството и филантропията. Събитието се състоя в Манхатън в полза на три различни благотворителни организации, работещи за прекратяване на насилието срещу жени и момичета. Фондацията проведе търг, който успя да събере близо 3 милиона долара.

Анджелина Джоли и Салма Хайек представиха филма „Без кръв” в Торонто (ВИДЕО)

Сред известните личности, присъстващи на вечерята беше Ким Кардашиян. Тя беше избрала бежова рокля на Баленсиага със силиконов ефект. Дакота Джонсън изглеждаше прекрасно в елегантен тоалет с дълбоко веобразно деколте в бяло и сребристо. Линдзи Лоън заложи на прозрачна дантелена рокля по тялото на "Баленсиага". Джесика Частейн впечатли с изумруденозелен тоалет с пайети, който подчертаваше зелените й очи. Наоми Уотс изглеждаше като съвременна принцеса в елегантна бяла рокля без презрамки. Донатела Версаче беше избрала кафява рокля по тялото с дълъг шлейф, декориран с ефирни пера.

Осем минути овации: Анджелина Джоли се разплака на световната премиера на "Мария" (ВИДЕО)

Сред специалните гости бяха още Линда Еванджелиста, Приянка Чопра, Алесандра Амброзио, Ашли Греъм, Карли Клос и звездните двойки Джулиан Мур и съпруга й Барт Фрьондлич, Вайола Дейвис и Джулиъс Тенон, Рики Мартин се появи с най-добрата си приятелка Естер Канадас, Матю Макконъхи с Камила Алвес, а Орландо Блум и Кейти Пери зарадваха фотографите със страстни прегръдки и целувки. 

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!