Ако и вие се изкушавате – най-добре е да се отдадете на посланието, което носи новата песен на изпълнителката

Джина Стоева приканва да обичаме живота, без замисъл и задръжки. „Животът те обича” е най-положително парче, което сме слушали напоследък. Идеално за лятото – цветно, ведро и без излишна суета. За да допринесе за естественото излъчване, певицата е снимала без гримьор и фризьор.

 

Кадрите са заснети край Панчарево. Може да се възползвате от идеята и да отидете на пикник там.

 

Първоначално Джина не е има планове да клипира песента. Но се вдъхновила от ежегодната среща на приятелите от риалитито, в което взе  участие и съчетала приятното с полезното. Оцеляващите герои всяка година се събират, за да отбележат датата на заминаването си. Може лично да проверите как протича купонът им.

 

Текстът на Йордан Гергов е способен да върне желанието за живот и на най-върлите депресанти. Важното е да сме живи и здрави и да се усмихваме. Слушайте Джина – харчете парите до стотинка и се чувствайте добре. 

 

В новото видео ще видите изпълнителката редом с Агонцев, Финдо и компания да тича из зелени поляни и да се къпе под струите на дивен водопад. Призоваването към хедонизъм ни допада на 100%.  Ако и вие се изкушавате – най-добре да му се отдадете.